Miben más mint a többi mikrobiológiai készítmények?

március 13, 2015 kategória: Kérdések és válaszok | 2 hozzászólás

Mindenben! Ez nem talajbaktérium csupán, hanem anaerob, aerob szervezeteket: tejsavbaktériumok, fotoszintetizáló baktériumok ,stb. mikró- sugár és élesztőgombák szuszpenziója.

2 Comments

 1. Már 2016-ban vásárolt EMa -t szeretném jobban megismerni. Tavaly szabadon tartott sertés trágyája kezelésénél intenziv erjedéssel alakult át a trágya. Jelenleg azon a területen burgonyát kívánunk vetni. A talajon szétmorzsálódottan, árnyas részen zöldes iszap kéreg szerűen látható a talaj. Itt februártól nincsenek sertések, a nyáron volt utoljára EMaval kezelés.

  Másik felhasználási terv vegyes sertés-baromfi-kecske trágya kerti maradékokkal komposztdombba van, ennek a komposzttá alakítására is fel kívánjuk használni.

  AZ otthoni konyhakert erősen kötött agyagos talajú az olvasottak alapján ott is tudjuk a segítségét kérni az EManak.

  Megöregedett lucernaföld javítására szeretnénk felhasználni még Pétisónk is van amit ki szeretnénk ide juttatni. Szabad-e a kettőt együtt alkalmazni, s hogyan kell?

  S végül van egy 3 éve felhagyott szántó terület homokos talajjal szárzúzásra nem volt lehetőségünk. Azt mennyire helyettesíthetjük az EMaval?

  • Üdvözlöm!
   Írok Önnek emailt a javaslatainkkal.
   Magyar Zoltán

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>